MARIÁN DUBJEL

VP of GLOBAL SALES Kahler Communication Europe

konferencia HRDA: Rozvoj ľudských zdrojov 2018

„Pomáham ľuďom prepájať hodnoty s ich správaním. Som certifikovaným trénerom a koučom Process Communication Model. Témy, ktorým sa venujem: Leadership a Manažment Development, Predaj a Vyjednávanie, Implementácia Sales Force Effectiveness, Rozvoj predajnej stratégie, Key Account Manažment, Nastavenie Segmentácie a Targetingu and Executive koučing. Mám skúsenosti s vedením projektov v Európe, Latinskej Amerike a Ázii.“

Špecializuje sa na Leadership a rozvoj Manažmentu,  školenia v oblasti predaja a vyjednávania, implementáciu Sales Force Effectiveness, rozvoj stratégie predaja, Key Account Management a exekutívny koučing.

Vo farmácii pracoval v  oblasti predaja, riadenia a marketingu. V oblasti poradenstva pracuje od roku 2003 – Krauthammer – Behavioral Change Consulting. Country Manager spoločnosti Krauthammer  na Slovensku (od 2007-2012), vedenie tímu konzultantov.

Medzinárodné projekty v spoločnostiach : Abbott, Amadeus, Bayer, Business Lease, Gefco, GSK, Merck, Orange, Siemens.

Certifikovaný tréner pre Global Bayer Leadership Academy. V roku 2010 objavil Process Communication Model® a v roku 2014 sa stal certifikovaným trénerom a certifikovaným koučom v roku 2014.

Vyštudoval Farmaceutickú fakultu na  Univerzite Komenského v Bratislave. Taktiež navštevoval Krauthammer Univerzitu, kde sa vzdelával v oblasti Leadershipu a manažmentu a pracoval ako tréner pre nových konzultantov (viedol Train the trainer programy). Absolvoval tiež kurzy Modelling excellence (NLP), Interkultúrna komunikácia, Systemic approach, Train the coach, Gamifikácia a ďalšie. Plynule hovorí anglicky, slovensky. Koučované pozície: Country Manager, BUM, SM, PM, Global SFE Manager, International trainer.

Ja 3 slovami:

  • Záujem o ľudí
  • Radosť z rozvoja
  • Zodpovedný